Stig_Before_After

GAY KIDS STIG-WERNER

Jeg er oppvokst på Lillehammer. Da jeg var liten bodde jeg og mamma hos besteforeldrene mine. Bestefar arbeidet som vaktmester på malerisamlingen på Lillehammer. Det heter Lillehammer kunstmuseum nå. Bestefar hadde vaktmesterleilighet i museet. Det var artig. For etter stengetid kunne jeg sykle rundt omkring på trehjulssykkelen min, helt for meg selv, og titte på maleriene. Du skulle nesten tro jeg at jeg ble maler når jeg ble stor, men det ble jeg ikke. Har du sett filmen ”Reisen til julestjernen”? Den onde greven – det er meg!!!!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>